Vingino Kinderbrillen

Coole kleuren en hippe printjes

Alle stoere en vrolijke kids verzamelen!
De nieuwe Vingino kinderbrillen hangen bij Mark Optiek in de rekken en dat smaakt naar meer…. veel meer!
Van coole kleuren tot hippe printjes: de frisse monturen zorgen ervoor dat je zoon of dochter elke dag met een goede dosis enthousiasme én een stoere look naar school vertrekt.
Zien wij jullie binnenkort bij onze winkel in Schalkhaar voor een uitgebreide passessie? We hebben standaard meer dan 40 verschillende modellen van Vingino op voorraad.

Vingino maakt het dragen van een bril pas écht leuk!

Dat de Vingino kinderbrillen een hit zijn onder de kids, is wat ons betreft niet gek te noemen. Het label luistert immers als geen ander naar de kleintjes onder ons. Het resultaat? Een collectie brillen die perfect aansluit op de wensen van kinderen en tieners.
Enerzijds zijn de brillen kwalitatief hoogwaardig en functioneel, anderzijds zijn de monturen dusdanig ontworpen dat het dragen van een bril léuk wordt. Hierdoor laat het montuur de speelse en kleurrijke persoonlijkheid van uw zoon of dochter nóg beter naar voren komen en straalt hij of zij maximaal.

Spelen zonder zorgen met een kwalitatief montuur

Het fijne aan de Vingino kinderbrillen is dat ze zijn opgewassen tegen gezellige speelsessies. De ontwerpen zijn gemaakt van stevig materiaal en daarmee van zeer goede kwaliteit. Op deze manier zijn de monturen een leuke, veilige én functionele toevoeging op de speelplaats!

Vingino brillen in catchy kleuren en van stoer acetaat

Kinderen zijn misschien nog wel kritischer dan volwassenen. Ze hebben vaak een uitgesproken mening en komen hier maar al te graag voor uit. Dit is dan ook precies de gedachtegang achter de Vingino kinderbrillen.
Zo kan je kleine kiezen voor montuur Hannah waarin kleuren als vrolijk blauw en groen in elkaar overlopen of juist gaan voor de vierkante bril Dani met een geweldig printje in prachtig paars. Wellicht zijn John, het hoekige montuur van acetaat, of Zoe, de kleurrijke ronde bril, betere keuzes. Geeft je kind de voorkeur aan neutrale tinten? Geen probleem! Laat hem of haar dan eens kennis maken met het metalen montuur Bruno in goud. Een stoere look verzekerd.

Mark Optiek nodigt jullie uit om de nieuwe collectie Vingino kinderbrillen te komen bekijken. Maak gerust een afspraak of stap binnen bij onze winkel in Schalkhaar. We staan te popelen jullie de nieuwe pronkstukken te laten zien!