Lindberg

Een unieke eyewear-mentaliteit

Maak een statement

Met LINDBERG eyewear laat je de wereld zien dat je een andere mentaliteit hebt, en dat je een kenner bent op het gebied van uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen.

Elk montuur is een statement over esthetiek, technische innovatie en feilloos vakmanschap.

Discreet uitmuntend

Alles wat wij doen heeft zijn wortels in de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldige eenvoud. LINDBERG designs hebben 73 prestigieuze designprijzen gewonnen.

LINDBERG monturen zijn uniek. Wij gaan prat op een unieke combinatie van resolute aandacht voor details, gepatenteerde technologie en individueel vakmanschap om een opmerkelijke visuele impact te kunnen maken.

De kunst van materialen

De monturen van LINDBERG zijn gemaakt van exclusieve, op verantwoorde manier gewonnen materialen voor tijdloze elegantie, uitzonderlijke sterkte en kenmerkende visuele impact. Deze exclusieve materialen zijn bij voorbeeld titanium, goud, platina, diamanten en acetaat. Bepaalde LINDBERG designs zijn ook beschikbaar in opvallende natuurlijke materialen zoals hoorn.

Technische prestaties

Gepatenteerde technische innovaties van LINDBERG hebben samen met zorgvuldig ontworpen en geproduceerde details modern eyewear radicaal vernieuwd. We hebben alles verwijderd dat niet essentieel is, waaronder alle schroeven, klinknagels en lassingen.

Dit betekent dat LINDBERG monturen onvoorstelbaar sterk en flexibel zijn — en toch tot de lichtste en meest comfortabele ter wereld behoren.

U bepaalt

Wij hebben de wereld van eyewear op zijn kop gezet. Geen massaproductie – U bepaalt het design, de details en de materialen.

Individueel geproduceerd

Wij maken elk LINDBERG montuur op bestelling. Daarbij combineren we unieke materialen, productietechnologie dat wij zelf hebben ontwikkeld en het beste individuele vakmanschap. Elk montuur is toegespitst op uw eigen voorkeur, met de hand afgewerkt en afzonderlijk genummerd.

Wij hebben altijd een grote collectie Lindberg monturen op voorraad.
Bij ons zijn de Lindberg monturen aantrekkelijker geprijsd dan bij onze collega’s.
Benieuwd naar onze collectie, kom dan eens vrijblijvend kijken, graag tot ziens!