Bescherm uw ogen met Rodenstock Pro410 brillenglazen

Licht heeft veel positieve effecten voor het welzijn en het bioritme van mensen, maar kan bij een verkeerde verhouding ook schadelijk zijn. Rodenstock introduceert daarom brillenglazen met het high-tech materiaal PRO410 dat de ogen beschermt tegen schadelijk blauw licht en zorgt voor 100% UV-bescherming.

PRO410 brillenglas: 100% UV-bescherming

UV-straling is schadelijk voor zowel de huid als de ogen. Zelfs bij bewolkt weer houden de wolken de UV-straling niet tegen; daarom is het raadzaam om 365 dagen per jaar te zorgen voor een goede bescherming tegen zonlicht. Met de PRO410 brillenglazen van Rodenstock bent u verzekerd van 100% UV-bescherming (UVA/UVB).

High-energy blauw licht

Naast UV-straling bestaat er ook blauw licht, essentieel voor het alle biologische processen in het lichaam en het bioritme. Echter kunnen bepaalde elementen van dit type licht ook schadelijk zijn. Hoe korter de golflengte, hoe meer energie het licht bevat en hoe meer schade het toebrengt aan de ogen. PRO410 brillenglazen blokkeren schadelijk high-energy blauw licht op een golflengte tot 410 nm. Licht dat nodig is voor het bioritme en andere biologische processen gaat door het brillenglas. U geniet van een verhoogd welzijn en een scherp zicht door deze optimale lichtfiltering.

Met het PRO410 brillenglas hoeft u geen compromissen meer te doen: profiteer het gehele jaar door van uitgebreide bescherming tegen licht en een uitzonderlijk mooie bril. Meer weten over de brillenglazen van Rodenstock?
Mark Optiek te Schalkhaar geeft u graag meer informatie.